Aktuális AKCIÓK!

AFROline kristály keratin

AFROline kristály keratin
AFROline kristály keratin

A kristály keratin a hajhosszabbítás hőillesztéses, ultrahangos, vagy mikrogyűrűzéses technológiához használatos, erős tartást biztosító hajragasztó.
Kristály keratin 1 csomag: 10 gramm kristálykeratin, ami kb.: 80-100 tincs haj keratinozásához elegendő!

Bővebben
900 Ft
Egységár: 900 Ft/db
Termék beszerzése folyamatban
Részletek

A póthaj tincsek rögzítéséhez, újra tincsezéséhez alkalmas kötőanyag. Átlátszó, ezért minden színű, és típusú hajhoz alkalmas.

Tincsezéshez:

Olvasztó tégelyben, felolvasztva igen erős kötést biztosító rögzítést készíthetünk. A kristály keratin bármilyen alakzatra alakítható, akár köröm, akár lapos vagy hengeres formára is. Gyorsan kötő, erős keratin tartalmú ragasztó hajhosszabbításhoz.

A kristály keratin 10 grammos kiszerelésben, fehér átlátszó színben, kristály formában kapható.

Mikrogyűrűzéshez:

A kristály keratint leginkább mikrogyűrűzéshez ajánljuk. A kötőanyag sokáig, 3-4 hónapig, igen erős kötést biztosít a póthaj számára. A mikrogyűrűs hajhosszabbítás esetén a kristály keratint a tincsek kialakítására, illetve a póthaj egybentartására használjuk. A haj rögzítése a mikrogyűrű segítségével történik.

Hőillesztéshez:

A hőillesztéshez speciális esetekben ajánljuk a kristály keratin használatát. Ilyen például a zsírosabb hajtípus, estleg ha a vendég sok időt tölt nagy melegben (szauna, forró égövi nyaralás....). A nagyon erős ragasztó hatás miatt az eltávolítása nehezebb, több időt ígénylő művelet. Hőillesztéses hajhosszabbítás esetén a rugalmasabb könnyebben oldható keratinokat ajánljuk, azok közül is a színeseket vagy sárga színűeket pl: keratin lapok, keratin gyöngy, granulátum, esetleg ragasztó rudakat.

Adatok
gyártó
AFROLINE
EAN kód / cikkszám
afro_kris_ker
Kiegészítő termékek