Szűrés

Ár
6 900 Ft - 24 900 Ft
gyártó
kiszerelés
50 ml - 1 500 ml

Aktuális AKCIÓK!

METAL DETOX

Tudta, hogy a hajszálakban lerakódó fémek növelhetik a hajtöredezés kockázatát, és megbízhatatlanná tehetik a hajfestés, balayage és világosítás során elérhető színeredményeket? A Metal Detox, a L’Oréal Professionnel Paris innovációja, bemutatja azt a hajápolási rutint, amely segít eltávolítani a hajból a fémrészecskéket, hogy megvédje a hajat a töredezéstől, és megbízható színeredményeket biztosítson hajfestés, balayage és világosítás során. A hajrostok a színváltoztatási szolgáltatásokat követően érzékenyebbek, és hajlamosak több fémrészecskét magukba szívni a vízből. A Metal Detox védelmet nyújt a hajnak, és segít megakadályozni a hajrostok károsodását. 

3 lépéses hajápolási rutin

  • 01 - Metal Detox fémrészecskék elleni tisztító krémsampon az egészséges és ragyogó hajért, valamint a tartós hajszínért, amelynek gazdag és krémes állaga ápolja a festett és sérült hajat.
  • 02 - Metal Detox fémrészecskék lerakódásától védő pakolás festett és sérült hajra, amely segít megakadályozni a fémrészecskék újbóli lerakódását a hajban.
  • 03- Metal Detox koncentrált összetételű olaj megakadályozza a fémrészecskék lerakódását, táplálja és csökkenti a haj töredezésének kockázatát.